Servants Of Ishap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

FB profil guildy

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Beda CZ

Poèet pøíspìvkù : 38

FB profil guildy Empty
PříspěvekPředmět: FB profil guildy   FB profil guildy EmptyMon Sep 10, 2012 10:10 am

Návrat nahoru Goto down
Kaelamuelka

Kaelamuelka

Poèet pøíspìvkù : 6

FB profil guildy Empty
PříspěvekPředmět: Re: FB profil guildy   FB profil guildy EmptyMon Jan 28, 2013 5:48 pm

kúsok mi tam vadí, že tam neuvidím kto s nami v guilde je Sad jako, že tam je jen "Páči sa mi to" Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Beda CZ

Poèet pøíspìvkù : 38

FB profil guildy Empty
PříspěvekPředmět: Re: FB profil guildy   FB profil guildy EmptyTue Jan 29, 2013 8:59 am

Kaelamuelka napsal:
kúsok mi tam vadí, že tam neuvidím kto s nami v guilde je Sad jako, že tam je jen "Páči sa mi to" Very Happy

Ten FB profil je spíš taková okrajová záležitost. Něco jako seznam členů bude časem na webovkách. Je ale potřeba sehnat lidi co maj chuť s tim taky pomoct. Jumbo, Impík a Sev (což jsou společně se mnou a Sapem původní zakladatelé) moc aktivní nejsou a o administraci fóra se starám sám (alespoň přispěvatelů už tu přibylo). Do vytvoření webovek se pustil Melanis (za což mu patří velký vděk) ale chtělo by to ještě pár lidí co by dělali příspěvky.
Návrat nahoru Goto down
Kaelamuelka

Kaelamuelka

Poèet pøíspìvkù : 6

FB profil guildy Empty
PříspěvekPředmět: Re: FB profil guildy   FB profil guildy EmptyTue Jan 29, 2013 9:56 am

to je jasné.. psala som to spíš jen tak ať tu neni takové strašné ticho Cool Čo sa týka webu, tak je celkom hezký, škoda jen že to je ješte nedodelané... A čo sa týka psaní člankov, novinek a jiných príspevkov tak určite se nekdo najde.. a keď tí čo guildu založili s tebou nejsou aktívní, tak treba skúsiť do toho zapojiť jiné lidi Smile (môj názor..)

A pokud to kus pomôže .... trošku som sa nudila, a jako dočasná stránka to stačí.. tak pokud budete chcieť tak stačí povedať (deletnout to de..) Smile ... No nemôžem psat/posielať odkazy a linky na forko Very Happy Tak to snad bude stačiť takto Very Happy

-adresa je www . "servantsofishap.shivtr.com" Smile

Edit Beda CZ: http://servantsofishap.shivtr.com/
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

FB profil guildy Empty
PříspěvekPředmět: Re: FB profil guildy   FB profil guildy Empty

Návrat nahoru Goto down

FB profil guildy
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Servants Of Ishap :: Ostatní užitečné věci ke hře-
Přejdi na: