Servants Of Ishap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Tabulka výpočtu craftingu

Goto down 
AutorZpráva
Beda CZ

Poèet pøíspìvkù : 38

Tabulka výpočtu craftingu Empty
PříspěvekPředmět: Tabulka výpočtu craftingu   Tabulka výpočtu craftingu EmptySat Jan 19, 2013 11:02 am

Potřeboval jsem si po pár letech osvojit Excel a než to zkoušet na nesmyslnejch financích neexistujícího podniku, aplikoval jsem to na crafting v GW2.

Tabulku si stáhněte- pro Office 97-2003 tady a pro Office 2010 tady
Upozorňuju, že jsem to vytvářel ve verzi 2010 a tam taky testoval, takže ve starších verzích není otestováno!

A tady malej návod jak s ní pracovat. Nejlepší to bude asi na příkladu:

Chci vyrobit short bow Berserker's Pearl Needler. Na výrobu potřebuju 30x Orichalcum Ore, 5x Glob[s] of Ectoplasm, 42x Ancient Wood Log[s], 6x Hardened Leather Section[s] a 5x Vial[s] of Powerful Blood

Tabulka výpočtu craftingu Tabulkay

Tady se mi nepodařilo Excel přesvědčit aby používal vlastní vytvořenou měnu, čili 1g=100s a 1s=100c
Kdo na to přijde, dostane ode mne 1 Guild Armor a 1 Guild Weapon skin dle vlastního výběru

Do spolupců A, D, G, J, M zadám cenu vždy jednoho kusu jednotlivých surovin. Do sloupců B, E, H, K, N pak počet potřebných surovin. Sloupce C, F, I, L, O pak ukážou celkovou cenu každé suroviny. Ve sloupci P je součet cen, Q zaplatíte aukci a v sloupci R pak vidíte skutečnou cenu surovin po odečtení polpatku.

Do sloupce S vyplníte cenu výrobku na aukci, T je zas poplatek, U pak opět skutečná cena po odečtení poplatku. A konečně V je váš zisk/prodělek v případě, že suroviny nakoupíte a chcete item prodat. Pokud máte suroviny nafarmený pak vidíte výsledek ve sloupci W

Takže tady by jste vydělali 5 silverů, 23 copprů v případě nafarmenejch surek a nakupovat je se ani nevyplatí. Teda pokud nechcete dotovat hru. Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Tabulka výpočtu craftingu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Servants Of Ishap :: Ostatní užitečné věci ke hře-
Přejdi na: